21/07/2016

Ασφάλιση Υγείας

Ασφάλεια Υγείας

Η οικογενειακή Ασφάλιση Υγείας αποτελεί την πιο σημαντική υπόθεση στις μέρες μας. Πολλές φορές παρασυρόμαστε από το αρχέγονο ένστικτο της προστασίας της «αγέλης» μας και δίνουμε κάλυψη στα πιο ασθενή μέλη της, όπως τα παιδιά μας. Μάλιστα πιστεύουμε πως αν συμβεί κάτι σε εμάς τους ίδιους θα υπομείνουμε την αδυναμία των κρατικών φορέων και θα «αντέξουμε» και μια ταλαιπωρία παραπάνω. Όμως για το παιδί μας: «ΟΧΙ»!

Κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά εύστοχο είναι. Όταν συμβεί ένα δυσάρεστο περιστατικό δεν έχει σημασία το πού θα βρούμε τη λύση: αν για παράδειγμα πάμε σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο. Στην ουσία αυτό που όλοι θέλουμε είναι να γίνουμε καλά και φυσικά χωρίς να ταλαιπωρηθούμε. Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχουμε αν δεν έχουμε χρήματα. Ακόμα και στους κρατικούς φορείς χρειάζεσαι χρήματα: θα πληρώσεις συμμετοχή στις εξετάσεις σου, θα πληρώσεις αμοιβή στον γιατρό που έκανε τη διάγνωση, θα πληρώσεις συμμετοχή στα νοσήλια και ίσως κάποιο «φακελάκι» και όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έγιναν εμπρόθεσμα και χωρίς τις 2μηνες και βάλε καθυστερήσεις…

Κατά την άποψή μου δεν έχει νόημα να έχουμε προστατέψει τα παιδιά μας χωρίς πρώτα να έχουμε φροντίσει ότι θα είμαστε δίπλα τους υγιείς και ικανοί να τους παρέχουμε ευχάριστες και γενικά απαραίτητες στιγμές. Τι σημασία έχει αν έχω κάνει στο παιδί μου την καλύτερη ασφάλεια αλλά εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να ανταπεξέλθω στο πρόβλημα που με κρατά μακριά του;

Η οικογενειακή ασφάλιση υγείας είναι, κατά την άποψή μου πάντα επιβεβλημένη! Ένας πελάτης μου είχε πει: «ή όλοι οι κανείς» και έχει δίκιο. Η οικογένεια μόνο ενωμένη στα καλά και τα κακά είναι αυτό που είναι.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της Εταιρείας μου είναι οι οικογενειακές εκπτώσεις που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις που φτάνουν και το 50%! Εκτός λοιπόν από το παραπάνω κίνητρο υπάρχει και οικονομικό. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ενμερωθείτε για τα προγράμματα ασφάλισης εντελώς Δωρεάν

Τα πεδία με αστερίσκο είναι * είναι υποχρεωτικά
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ